גולדן סטייט ומיניסוטה נפגשו בשנזן (15 שעון סין, 9 שעון ישראל, 23 פסיפי) למשחק ראווה. אחרי שכספי החמיץ את משחק האימון הראשון של הווריורס בגלל יום כיפור, הוא עלה בשנזן מהספסל ותרם 6 נקודות, 2 ריבאונדים, אסיסט וחסימה ב-12 דקות. הנה הנקודות הראשונות שלו במדי הווריורס:

והנה עוד סל יפה בחיתוך:

https://twitter.com/warriors/status/915829342206226433

כספי השתלב יפה במשחק במחצית הראשונה בה קלע את כל 6 הנקודות שלו. 4 פעמים בזריקות מהצבע, ונסיון אחד לשלוש.

במשך 3 רבעים ראינו את 2 הקבוצות רצות ראש בראש עם הרוטציה שנראה בהמשך העונה. לקראת סוף הרבע השלישי שני המאמנים הוציאות את הכוכבים שלהם. כספי שיחק מספר דקות עם החברה הצעירים של הווריורס (בל, ג'ונס, ניאנג ואחרים) לפני שגם הוא סיים. קר סיים את המשחק עם החמישיה הרביעית שלו, תיבודו עם החמישיה השניה וזה מה שעשה את ההבדל הגדול בסיום 111-95 למיניסוטה. לקראת סוף הרבע השלישי המשחק היה בשיוויון.

הווריורס נראו מצויין בשני צידי המגרש. מיניסוטה הצליחה להשאר צמודה לווריורס. אין מה להרחיב יותר מדי על המשחק של הווריורס. מיניסוטה משחקת המון בידודים והיום ראינו חלוקה ברורה של זמנים. אנדרו וויגנס לקח את רוב הזריקות שלו בחצי הראשון, טיג התחמם בשלישי והוביל את מיניסוטה בחזרה לשיוויון. טאונס היה שם לאורך כל המשחק. זה עדיין לא מספיק קבוצתי, אבל עם כמות הכשרון שיש במיניסוטה זה יעבוד נגד הרבה קבוצות בליגה.

הנה התקציר של KD