טור שינסה לסכם נקודות מעניינות ולהאיר נקודות שאולי פחות שמתם לב אליהן. העמדות הן רק שיטת מספור.
כל הנתונים נכונים לרביעי 30.10.
PG קוואי כרכז
כשדובר על הקליפרס, נאמר מדי פעם, וגם נשאלנו בעמוד: מי ינהל את ההתקפה? הרי אין רכז טבעי, פאטריק בברלי ולו וויליאמס לא ידועים כמנהלי משחק גדולים. האם זו החולשה של המפלצת מלוס אנג'לס? אז התשובה היא שקוואי יעשה את זה והוא עושה זאת מעולה. ראינו במשחקים וראינו גם בסטטיסטיקה. יש לו 7.5 אסיסטים למשחק, זה מעולה אפשר לעבור הלאה.
אבל רגע, בעידן האנליטיקס של היום, יש עוד מידע שאפשר להוציא. אז בואו נוציא. זו הולכת להיות פסקה עתירת מספרים. תתכוננו.
הקליפרס היא קבוצה שאוהבת לבצע פיקנרול. בערך 30% מהפוזשנים שלה מסתיימים בפיקנרול (יש לפניה עוד כמה קבוצות כמו שיקגו יוטה ו-וואו אטלנטה). שני שחקנים עיקריים מריצים את הפיקנרול בתור ה"בול הנדלר": לו וויליאמס עם 11 פוזשנים כאלה בממוצע למשחק, וקוואי עם 10.5 פוזשנים למשחק, כשלנארד עושה זאת ביעילות גבוהה יותר. הוא אגב באחוזון ה-89 ביעילות, בין טריי יאנג וקמבה ווקר.
רגע, זה עדיין לא ניהול משחק, ולקלוע מפיקנרול זה ממש לא להיות רכז טוב. אז איך המסירות שלו באמת?
Do you, Zu.@ivicazubac is setting the tone early. 👏 pic.twitter.com/VaFWZBQ9BM
— LA Clippers (@LAClippers) October 25, 2019
אמרנו 7.5 אסיסטים, שזה מרשים. 9 בליגה. אם נשווה את קוואי לפוינט פורוורד אחר, שישמש כ"תקן הזהב", ושבמקרה גר באותה עיר וחולק איתו את אותה ארנה, אז המספרים של קוואי יראו אפילו יותר מרשימים. ללברון יש ראיית משחק ויכולת מסירה מצוינת, מהטובות בליגה ונכון לכרגע יש לו 9.5 אסיסטים למשחק. יותר מרשים מקוואי ומקום 3 בליגה. כשמסתכלים על אסיסטים פוטנציאלים, כלומר כמה אסיסטים היו לשחקן, אם כל מי שקיבל את המסירה ממנו היה קולע. פה קוואי עולה ל-12.3 ולברון קופץ ל-19.5 (החבר'ה בלייקרס צריכים להתחיל לקלוע, חושב שאיתרנו פה בעיה). בחישוב אסיסט פוטנציאלי הם כמעט מתאזנים: לברון עם בערך אסיסט פוטנציאלי על כל 3.4 מסירות וקוואי עם אחד כזה על כל 3.5 מסירות. קטגוריה נוספת למדידה היא אסיסט מותאם. כלומר מוסיפים לרשימת האסיסטים, אסיסטים לעונשין ואסיסט "בננה": כלומר מסירה למי שמסר לאסיסט: פה לברון עולה ל-10 אסיסטים וקוואי מצמצם את הפער ועולה ל-9.5. דבר נוסף שצריך לבדוק זה דיוק ואיכות המסירה. לברון עם 62.8 מסירות למשחק וקוואי עם 34 מסירות למשחק. כלומר, לברון עם אסיסט על כל 6.6 מסירות וקוואי עם אסיסט על כל 4.5 מסירות. זה הופך את זה להרבה יותר מרשים.
הקטגוריה של אסיסטים פוטנציאלים בעייתית. אין דרך לדעת מה מזה יכולת קליעה גרועה של החברים של לברון (כנראה שהרבה) וכמה מזה פשוט מסירה למצב לא נוח, בין אם מסירה פחות טובה (כנראה שפחות) ובין אם מסירה למצב לא נוח, בשל הגנת היריבות\סוף שעון (יתכן שגם די הרבה כי התקפת הלייקרס לא לגמרי התארגנה כו שצריך). עדיף להשוות אסיסטים למסירות. מבין השחקנים שמסרו יותר מ-10 פעמים למשחק, קוואי ביחס השני הכי גבוה בליגה (למקום ראשון נגיע בהמשך הטור) ואם הופכים את זה ליחס בין מסירות לאסיסטים מותאם (נזכיר: בתוספת אסיסט "בננה" ואסיסט לעונשין), קוואי מוביל את הליגה עם 27.9% מהמסירות שלו שהפכו לנקודות בסוף. זה אחוז מטורף וזה הרבה לפני כל מיני מנהלי משחק מרשימים ממש ולגמרי ברמות לברוניות, שכנראה יתקרב למספרים הלו כשהלייקרס יסתדרו ויתחילו לקלוע. אגב, אם לא נסנן בכלל ונתייחס לכלל השחקנים, אז קוואי שני אחרי בלינלי, שמוסר 2 אסיסטים למשחק ב-9 מסירות.
קוואי נוטה או לנהל בפיקנרול, או לחדור לבד ולמצוא את החברים, בין אם אלה איביצה זובאץ או מונטרז הארל, איתם פיתח כבר כימיה טובה, ובין אם זה להיכנס לצבע ולמצוא את אחד הקלעים על קשת השלוש בחוץ.
Back-2️⃣-back assists for @kawhileonard. pic.twitter.com/OqvPg3KE1u
— LA Clippers (@LAClippers) October 25, 2019
מבין 30 האסיסטים של לנארד עד כה ב-4 משחקים, 8 הלכו לזובאץ, 5 להארל ו-5 ללאנדרי שאמט.
Kawhi Leonard and Ivica Zubac pick-and-roll action. pic.twitter.com/GBUClIEkII
— Justin Russo (@FlyByKnite) October 27, 2019
עכשיו שקוואי הוסיף למשחק שלו ניהול משחק ברמות לברוניות, הוא מצדיק את מה שדיברו עליו כל הקיץ, וזו העובדה שהדיח את לברון מהפסגה. מי אמר שהקליפרס יצטרכו רכז לניהול ההתקפה?
Kawhi Leonard's pick-and-roll passing, man. On another level right now. pic.twitter.com/QuWc7mXvAC
— Justin Russo (@FlyByKnite) October 27, 2019
SG מעקב הרוקיז!
נתחיל כמיטב המסורת עם הגרף של NBA MATH
Through games on Oct. 29, here's how all #NBA rookies have fared in TPA during thee 2019-20 season. pic.twitter.com/nZOXDGS4Pw
— NBA Math (@NBA_Math) October 30, 2019
ככל ששחקן נמצא יותר ימינה הוא יותר יעיל התקפית. ככל שהוא למעלה יותר, יעיל יותר הגנתית (ההוא שם ממש ממש גבוה זה מטיס ת'ייבול).
וגם: איך היעילות של הרוקיז ביחס לדקות המשחק שלהם?
Through games on Oct. 29, which #NBA rookies have done the most (or least) with their minutes during the 2019-20 season, per TPA? pic.twitter.com/2RrVOgG4zY
— NBA Math (@NBA_Math) October 30, 2019
יש 2 קריטריונים להכללת רוקיז בפינה הזו. הקריטריונים נקבעו כדי לראות ששחקן משפיע וחיוני לקבוצה שלו ולא מנפח מספרים בגארבג' טיים.
להלן הקריטריונים:
1. לפחות 20 דקות למשחק.
2. לפחות 10 נקודות למשחק פלוס יכולת מרשימה\עלית בתחום כלשהו או: לפחות 15 נקודות.
אמרו לא מעט על מחזור הדראפט הנוכחי, בעיקר שהוא לא עמוס בכוכבים, שזה נכון. מלבד זאיון ומוראנט לא אמורים להיות עוד אולסטארים עתידיים, אבל הוא כן עמוס בשחקני חמישיה טובים ושחקנים שאמורים להיות מסוגלים לתרום עכשיו. גם אם התקרה העתידית שלהם לא גבוהה מדי ביחס ליכולת הנוכחית שלהם.
אני מנסה להסתכל על תרומה כוללת ועל תרומה ביחס לדקות.
ובמקום הראשון…
1. קנדריק נאן
21 נקודות (48.6% מהשדה 44% מהשלוש ו-100% מהקו), 2.5 ריבאונדים, 3 אסיסטים, 1.8 חטיפות ו-2.3 איבודים ב-31.2 דקות למשחק.
באטלר לקח חופש מכמה משחקים כדי להיות עם הבת הטרייה וכולם הסתכלו על טיילר הירו, הרוקי השני של מיאמי, שיופיע בהמשך הפינה. מי שלקח את המושכות בקבוצה היה קנדריק נאן. אני לא יודע כמה הניסוי של ווינסלו כרכז פותח הצליח. מהקצת שראיתי זה היה יותר דראגיץ' ונאן מהספסל שניהלו את ההתקפה. נאן הוא גארד נמוך ויעיל, יהיה מסקרן לראות איך הוא והירו ישחקו אחרי שובו של באטלר. נראה לי שנאן הוא מסוג השחקנים שבאטלר אוהב.
https://twitter.com/SimonSperling/status/1188779349350043653
אם איכשהו קנדריק נאן יהיה רוקי העונה (הלוואי!) הוא יהיה הראשון לעשות זאת מבלי להבחר בדראפט והמבוגר ביותר לעשות זאת.
התחלתי את הקמפיין..— Hovav Maimon (@Hovav7) October 28, 2019
2. אר ג'יי בארט
20.5 נקודות (49.2% מהשדה 46.7% מהשלוש ו-44% מהעונשין. זו לא טעות), 7.5 ריבאונדים, 3.3 אסיסטים, 2 חטיפות ו-3.5 איבודים ב-37.3 דקות למשחק.
בארט אמור היה להיות הכוכב הבא של הניקס, והוא ללא ספק נותן תמורה. כרגע זה אמנם לא עוזר יותר מדי לקבוצה לנצח, אבל זה מרגיע חלק מהחששות שהיו לגביו (בול הוג וכדומה). בארט הספיק כבר לרשום דאבל דאבל ראשון בקריירה והוא כבר הקלעי המוביל של הניקס ומראה מנהיגות. זה בהחלט מוקדם מדי להגיד אבל הוא מראה בהחלט פוטנציאל להיות הרוקי הטוב מהמחזור. לא רק לרוקי העונה, אלא גם שנים קדימה. יש מצב שהניקס לא יבכו שלא קיבלו את זאיון.
https://twitter.com/SNstats/status/1187199441134149637
3. קובי ווייט
13.8 נקודות, 4.3 ריבאונדים, 3.3 אסיסטים ואיבוד ב-23.9 דקות למשחק.
ווייט הפתיע אותי ממש לטובה. הוא מראה יכולת קליעה וגם יכולת מסירה ממש טובה. למי שטוען שהוא לא מוסר אגיד 2 דברים. אחד, שהוא רוב הזמן משחק עם קריס דאן והם חולקים בהובלת הכדור אז לעיתים ווייט על תקן הקלעי, דבר שהוא עושה טוב. הדבר השני, שווייט כן מוסר, 3.3 אסיסטים על איבוד אחד זה מצויין לגארד, בטח לרוקי. בנוסף, יש לו 3.3 אסיסטים על 20.8 מסירות. לסטורנסקי, למשל, יש 3.5 אסיסטים על 46 מסירות. זוכרים את המדדים שהסברתי בחלק של קוואי? אז מבין כל הגארדים, לווייט יש את יחס האסיסטים למסירות הטוב בבולס. אז לא רק שהוא מוסר, המסירות שלו גם איכותיות מאוד. בצד ההגנתי, ווייט, יחד עם דאן, הם היחידים שעושים הגנה בקו האחורי של הבולס. עוד נקודה לזכותו של ווייט, הוא בעל הנט רייטינג הכי גבוה מבין הרוקיז שבדירוג הזה מלבד נאן.
Coby White is ridiculous 🤯 pic.twitter.com/mWXa22w02p
— Bleacher Report NBA (@BR_NBA) October 26, 2019
4. ג'ה מוראנט
17.5 נקודות (50% מהשדה ב-14 זריקות!), 3.5 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 1.8 חטיפות ו-5 איבודים ב-27.8 דקות למשחק.
נורא רציתי ותכננתי שמוראנט ידורג גבוה יותר בדירוג הרוקיז. אבל… מה נסגר עם האיבודים?! מוראנט מדהים בהתקפה וקטסטרופה בהגנה, אבל הבעיה שהוא עדיין לא לגמרי מחובר, הולך קצת לאיבוד וחבל. יחס אסיסטים-איבודים של 1 לרכז זה רע. אם היה מקצץ 2 איבודים היה עולה משמעותית בדירוג. הוא גם קולע באחוזים טובים לשלוש, אבל הוא לא זורק מספיק משם. מה שכן, מוראנט הראה שיש לו קהונאס עם מהלכים שנתנו לממפיס נצחון על ברוקלין. אין הרבה שחקנים שהיו עושים את זה מול קיירי. גם לא וטרנים.
JA. MORANT. CLUTCH.
Hits the game-tying bucket, then blocks Kyrie to send it to OT‼️ pic.twitter.com/wTncKTuHEm
— SportsCenter (@SportsCenter) October 28, 2019
5. טיילר הירו
16.3 נקודות (45.8% מהשדה, 36.8% מהשלוש) 6.3 ריבאונדים, 1.8 אסיסטים ו-2.8 איבודים ב- 32.6 דקות למשחק.
אתחיל בווידוי. לפני הדראפט חשבתי שהירו הוא עוד שחקן לבנבן, שיודע לקלוע רק בקאטצ' אנד שוט וזהו והנחתי שיהיה באסט. הירו מראה שהוא פה כדי להישאר עם יעילות התקפית ואפילו ניצוצות הגנתיים. הוא היה אחד הגורמים להבאה של מיאמי לצמרת בזמן שבאטלר בחופשת לידה, ויתכן שקנה את מקומו בחמישיה. אז מה אמרתם לגבי הריווח של מיאמי? שאין קלעים?
https://twitter.com/ESPNNBA/status/1189342043111378945
6. רוי האצ'ימורה
16.3 נקודות, 7.7 ריבאונדים, 1.7 אסיסטים ואיבוד ב-32.5 דקות למשחק.
הרוקי היפני ממש מרשים התקפית ומספק נקודות וריבאונדים, כולל 2.7 ריבאונד התקפה. הבעיה שהוא כרגע יעיל רק בצד אחד. כשראיתי את הנתונים שלו נזכרתי בדני מאנינג. פאוואר פורוורד שהיה מאוד יעיל בצבע. של היריבה. קליעות וריבאונד ולא הרבה מעבר. אם בכלל. אני מאוד אוהב את האצ'ימורה וממש רציתי למקם אותו גבוה יותר בדירוג. היתרון? אלה דברים שקל יהיה לשפר. החסרון? שגם את היעילות ההתקפית שלו אפשר עוד לשפר. אה, זה חסרון ליריבות כמובן.
An example of why Bradley Beal believes Rui Hachimura is “going to be a problem.” pic.twitter.com/8z4W5puMDX
— Chase Hughes (@ChaseHughesNBCS) October 26, 2019
7. ברנדון קלארק
10.5 נקודות, 5 ריבאונדים, 1 אסיסט, 1.5 חסימות וחצי איבוד ב-23.2 דקות למשחק.
לא רק למיאמי יש נציגות כפולה השבוע. יש מצב טוב, שפר דקה קלארק הוא הרוקי עם התפוקה הכי טובה במחזור הזה. קלארק אמנם עולה מהספסל, אבל התרומה כבר כאן. הוא לא לגמרי יציב, לעיתים נראה שהוא לא מוצא את עצמו ולפעמים הוא נראה ממש טוב. חלק גדול מזה קשור כנראה לעובדה שהקבוצה עוד לא מתחברת (ולא כל כך מנסה להתחבר).
“I’d rather you not”- Brandon Clarke pic.twitter.com/ABdRfp5Dow
— Mickstape (@MickstapeShow) October 26, 2019
8. פי ג'יי וושינגטון
14 נקודות (47.5% מהשדה, 50% מהשלוש ב-5.5 זריקות) 6.8 ריבאונדים, 1.3 חטיפות ו-3 איבודים ב- 33.3 דקות למשחק.
הרוקי שפתח את הקריירה בבאנג ועם שיא היסטורי, הראה מאז עוד ועוד יכולות התקפיות מצויינות. נראה שהוא פחות מסתדר עם דברים שהם לא קאטצ' אנד שוט וחבל שכמו האצ'ימורה גם הוא יעיל מאוד רק בצד אחד של הפרקט. בנוסף, וושינגטון יצטרך לשפר את עמודת האיבודים שלו, פורוורד עם 3 איבודים למשחק זה לא טוב. אבל אין ספק הוא מפתיע לטובה ונראה לאן הוא עוד יתפתח מכאן.
https://twitter.com/NBATV/status/1187161112468320257
כמעט כמעט נכנסו:
דיאנדרה האנטר, שמראה יכולת לא רעה באטלנטה, אבל לא עמד בתנאי הסף (9.5 נקודות). הוא בהחלט מראה את היכולת ההגנתית שציפינו ממנו, כרגע לאטנלטה יש שחקנים אחרים שנוגסים לו בדקות. אולי ישתנה בהמשך.
דריוס גארלנד, שיחד עם קולין סקסטון, מרכיבים את הקו האחורי בקליבלנד וכבר זכו לקבל את הכינוי "סקסלנד" (לא הברקה שלי, ואני ממש לא רוצה שתתנו לי קרדיט), נראה לא רע בינתיים בהתחשב במה שיש לו לעבוד איתו בקליבלנד.
SF סופמורז
עם תחילת העונה נפרדים ממחזור הרוקיז של העונה שעברה.
אז הגרף הקבוע:
Through games on Oct. 29, here's how all #NBA sophomores have fared in TPA during thee 2019-20 season. pic.twitter.com/zgcwX5nyt5
— NBA Math (@NBA_Math) October 30, 2019
ותפוקה ביחס לדקות:
Through games on Oct. 29, which #NBA sophomores have done the most (or least) with their minutes during the 2019-20 season, per TPA? pic.twitter.com/sHt33PfGfw
— NBA Math (@NBA_Math) October 30, 2019
איך שחקני השנה השניה עד כה העונה? או: אם היה דירוג סופמורס, איך הם היו מדורגים?
נכון לכרגע, טריי יאנג מוביל עם 26.8 נקודות, 50% לשלוש ו-7.3 אסיסטים, כשלוקה צמוד צמוד אליו עם 25 נקודות והתחלף עם יאנג של תחילת עונה שעברה עם 28.6% מעבר לקשת. כאשר בנוסף, לוקה מוריד 8.8 ריבאונדים ומוסר 6.8 אסיסטים למשחק. סופמור נוסף הוא שיי גילג'וס אלכסנדר, שממשיך בקו מהעונה שעברה, למרות שהוא לא מנהל את ההתקפה והוא עם 3.3 אסיסטים בלבד, הוא עדיין עם 23.8 נקודות באחוזים טובים מהשדה ומהשלוש (קצת פחות באחוזי עונשין). וונדל קרטר וג'ארן ג'קסון היו בעונה שעברה חוסמים מצטיינים, כרגע זה פחות קורה, כששניהם עם 1.3 חסימות בבערך 26 דקות משחק כל אחד. קולין סקסטון, החצי הבכיר יותר ב"סקסלנד" (אני מתבייש בזה, אבל אני לגמרי מאמץ את הכינוי) שיפר קצת את הקליעה, חבל שלא יותר מדי מעבר.
סופמור, שלא היה קרוב ללהופיע בדירוג הרוקיז בעונה שעברה, והיה מזנק לטופ 5, אם הדירוג היה מתקיים העונה הוא דוונטה גרהאם. הרכז המחליף של שארלוט עם 17.5 נקודות ו-7.3 אסיסטים על 2 איבודים ב-28.7 דקות משחק. גראהם מראה יכולות טובות ולעיתים משחקים איתו ועם רוזייר יחד. ג'בון קרטר, הרכז המחליף של פיניקס, נותן כמה דקות טובות ודי גבולי. אמנם לא מוסר הרבה אסיסטים, שמופיעים בסטטיסטיקה, אך מנהל טוב וגם נותן הגנה טובה (חכו רגע לפסקה הבאה).
עוד שחקן שאולי יכול להשתלב, למרות שעולה מהספסל הוא ג'וש אוקוגי עם אחוזים טובים (לא מהשלוש) והגנה טובה, שנותן תגבור יפה מהספסל למינסוטה עם 11 נקודות ב-57.9% מהשדה.
קווין נוקס עדיין לא נותן משהו מעבר לקליעה, רק שלפחות השנה הוא יותר יעיל בתחום הזה עם 12.5 נקודות ב-56.3% מהשלוש ב-4 זריקות למשחק.
זה היה מחזור שהיה כיפי לעקוב אחריו, אני מקווה שיצליחו ושעוד אכתוב עליהם בעתיד. אולי עדיף בכלל להחליף\להוסיף פרס הסופמור לפרס הרוקי?
PF שמש לוהטת!
פיניקס התחילה לא רע את העונה, גם אם קצת נרגעה מאז. עד ליום שלישי היא הובילה את הליגה בדירוג נטו, וכעת (יום רביעי) היא במקום הרביעי אחרי מינסוטה ושתי הקבוצות של לוס אנג'לס. נכון, המדגם קטן, אבל בכל זאת, זו פיניקס, אז איך זה קרה? אחד הדברים הבולטים שראיתי תוך כדי צפייה במשחקים שלהם קשורה להגנה של שחקני הכנף, ובעיקר של קלי אוברה.
השחקן שהגיע שנה שעברה מוושינגטון השתלב מצוין בקבוצה ולוחץ על שחקני היריבות. פיניקס ממוקמת כרגע במקום השמיני בליגה בהגנה. קראתם נכון, במקום השמיני בהגנה.
סיבה נוספת להצלחה של פיניקס קשורה לניהול המשחק של ריקי רוביו, ג'בון קרטר וגם של דווין בוקר. זוכרים בפסקה על קוואי שיש שחקן אחד, שטוב ממנו ביחס אסיסטים מסירות? אז דווין בוקר.
לאור התגלית המפתיעה על בוקר, החלטתי לבדוק את כל הקבוצה ומסתבר שפיניקס מובילה את הליגה באחוז אסיסטים ומקום שני ביחס אסיסטים למסירות. הקבוצה העלתה את כמות המסירות המדויקות, וזה משהו שרואים. ההתקפה רגועה יותר, יש פחות לחץ אצל השחקנים וזאת למרות שבינתיים הם משחקים בקצב גבוה מעונה שעברה.
זה ללא ספק השפעת מאמן, אז המון קרדיט למונטיי וייליאמס. כעת נותר לראות האם זו אנומליה של תחילת עונה או שמא מצפה לנו הפתעה.
Awesome ATO by PHX here. Kaminsky’s man would usually show on the pindown. Look at the angle Jevon Carter takes to go screen him. Never seen anything like it honestly. Super creative & really smart. pic.twitter.com/CA0JPTpX6j
— Bryan Oringher (@ScoutWithBryan) October 27, 2019
C אולי בכל זאת?
לכל אחד, אוהד, פרשן או אנליסט יש את הטעויות האלו שהוא תמיד יזכור לעצמו. אצלי אחת מהטעויות קשורה לדראפט 2017. אני עוקב גם אחרי מכללות וגם אחרי הדראפט, ולקראת דראפט 2017 הגעתי למסקנה, שבטווח הארוך, 2 הכשרונות הכי גדולים שיצאו ממנו הם מרקל פולץ וג'וש ג'קסון.
כן …
אולי בגלל זה אני נאחז בכל שביב תקווה שאולי עכשיו זה יסתדר. לפחות לפולץ. אני לא יודע מה יש בו שכולם ממש רוצים שיצליח. בדר"כ לאוהדים אין בעיה ללעוג לבאסטים או לרדת על שחקנים שנכשלו ואצלו זה שונה. אולי בגלל זה ממש התלהבתי כשהוא קלע 3 שלשות. ממוצע של שלשה למשחק! (כן, מתוך 13 ניסיונות, אבל מה זה חשוב עכשיו).
https://twitter.com/BleacherReport/status/1188245299522756610
חוץ מזה, פולץ מראה יכולת לא רעה של הגעה לטבעת, מזכיר את ימי האתלטיות שלו מפעם ואפילו מוסר 4.7 אסיסטים למשחק ב-24 דקות! בנוסף, בקצת ששיחק הוא שמר די טוב, עם נתוני דירוג הגנתי ודירוג נטו ממש טובים איתו על המגרש לעומת כשהוא לא על המגרש. בשאר התחומים הוא מתחיל להתאפס והעובדה שהוא ממשיך לזרוק למרות ההחטאות מראה שנותנים לו בטחון ואור ירוק להמשיך לנסות. אז במסגרת הטור של דברים שאולי פספסתם, שתדעו שהוא לא כזה רע (בניכוי יכולת קליעה) ושלי לפחות, עדיין יש תקווה.
MARKELLE FULTZ DUNK IN TRANSITION pic.twitter.com/A3neivHqHy
— Bleacher Report (@BleacherReport) October 24, 2019