סן אנטוניו ניצחה הלילה את דאלאס 113-108 בהארכה ושיפרה את מאזנה ל-4 – 2. דאלאס יורדת למאזן 2 – 5.

המשחק התחיל צמוד עד שברבע השני סן אנטוניו התחילה לברוח והגיעה להפרש שיא של 13 נקודות, אבל ללוקה דונצ'יץ' היו רעיונות אחרים – שתי שלשות של הרוקי המצוין בתחילת הרבע השלישי החזירו את דאלאס למשחק, ושלשה נוספת שלו באמצע הרבע כבר הגדילה את היתרון של דאלאס ל-7. הספרס לא ויתרו והצליחו לחזור ליתרון, ובסופו של רבע רביעי צמוד ביותר ,שתי קליעות עונשין של דרוזן העלו את סן אנטוניו ליתרון נקודה. מספר שניות לפני תום הזמן דניס סמית' ג'וניור סחט עבירה מדרוזן, הלך לקו וקלע זריקת עונשין שהשוותה את המשחק – הולכים להארכה!

בהארכה, דרוזן השתלט על המשחק עם תצוגת קלאץ' מרשימה, וכשזריקת חצי מרחק שלו, 10 שניות לפני תום ההארכה, נתנה לסן אנטוניו יתרון 5 המשחק היה גמור.

אין ספק שהמצטיין אצל דאלאס היה לוקה דונצ'יץ', שנתן הופעה עם 31 נק' (שיא עונתי), 8 ריבאונדים ו-4 אסיסטים עם 61% קליעות מהשדה (4-6 משלוש). האריסון בארנס (18 נק', 7 ריבאונדים) ודניס סמית' ג'וניור (22 נק', 4 אסיסטים) סייעו לו, ודיאנדרה ג'ורדן סיים עם 18 ריבאונדים לעומת 8 נקודות בלבד.

דמאר דרוזן הוביל את סן אנטוניו עם 34 נק', 6 ריבאונדים ו-9 אסיסטים לצד 3 חטיפות. למארקוס אולדריג' גם היה מצוין עם 20 נק', 6 ריבאונדים ו-4 אסיסטים אך עם אחוזים רעים (6-17 מהשדה). רודי גיי הוסיף דאבל-דאבל של 15 נק', 11 ריבאונדים ו-6 חטיפות.