פיניקס לא עוצרת. הקבוצה הגרועה באן בי איי עם נצחון רביעי ברציפות. משהו שם חזר לאיפוס. פתאום יש הגנה, ההתקפה יציבה והניצחונות מגיעים. בוסטון? היא כנראה לא ממש תגיע רחוק השנה בכושר הזה. משחק שבכמה דקות הראשונות היה נראה כאילו הוא הולך לכיוון ירוק בוהק. אבל ביינס נפצע (שבר את היד וייעדר חודש) ומשהו השתבש לחלוטין. בהיעדרם גם של מוריס והורפורד , פיניקס פשוט הייתה גדולה על בוסטון תרתי משמע. 21 – 8 בריבאונד התקפה לא הותיר לבוסטון שום סיכוי. ת'ייס ו-וויליאמס פשוט לא הצליחו להתמודד עם המסה של גבוהי פיניקס.

מהר מאוד המשחק נסגר מהיתרון ההתחלתי נמחק ופיניקס הראו את היכולות. בוקר עם משחק טוב של 25 נק ו 8 אס'. הכניע חד משמעית את אירוויניג עם 29 נק' ו 8 אס'. למרות היתרון המספרי של קיירי. אייטון בעבודה נהדרת מתחת לסלים עם 18 ריבאונדים ו 23 נק' במשחק נהדר בו עשה פשוט כל מה שהוא רוצה.

בבוסטון, הייתה התחלה טובה לבראון שלראשונה מאז הפציעה פתח בחמישייה, אבל מהר מאוד הוא נעלם. טייטום עוד עשה את שלו עם 18 נק' אבל איבד כדורים ובכלל נראה לא מפוקס בחלקים גדולים בהתקפה. היוורד ממש עוד לא שם ורק סמארט עשה את מה שסמארט יודע לעשות והוסיף גם את השלשות הקבועות שלו.

פיניקס עשתה הכול נכון במחצית השניה, המאמן לא נתן לבוסטון לרוץ, אחרי כל שני סלים רצופים הוא לקח פסק זמן וניער את החברה והותיר שוב את סימן השאלה, איך הקבוצה הזאת מדשדשת. מי יודע, אולי היא כבר בדרך למעלה להתחדשות כמו עוף החול. 111-103 לפיניקס במשחק שכולו פיניקס.