עדכונים ומחכים

הליגה אישרה את הסיסמאות הבאות ששחקנים יוכלו להציג על הגופיה שלהם

Black Lives Matter; Say Their Names; Vote; I Can't Breathe; Justice; Peace; Equality; Freedom; Enough; Power to the People; Justice Now; Say Her Name; Sí Se Puede (Yes We Can); Liberation; See Us; Hear Us; Respect Us; Love Us; Listen; Listen to Us; Stand Up; Ally; Anti-Racist; I Am A Man; Speak Up; How Many More; Group Economics; Education Reform; and Mentor.

דאנילו גלינארי, שצפוי להיות שחקן חופשי בסוף השנה, אומר כי לא הייתה לו התלבטות האם לשחק באורלנדו: "מה שאנחנו נלחמים עליו עכשיו חשוב יותר ממה שיקרה איתי בשוק החופשי".

קריס מידלטון טוען שבתקופת הבידוד הוא לא נגע בכדור במשך 2-3 חודשים, הזמן הכי ארוך שעשה זאת אי פעם.

גורדון היוורד אומר שהוא יעזוב את הבועה כאשר אשתו תכרע ללדת אם עדיין יהיה שם, "זו לא הייתה החלטה קשה במיוחד, הייתי בלידה של כל שלוש הבנות שלי קודם לכן". אשתו של הייוורד צפויה ללדת בחודש ספטמבר, שזה הזמן שבו צפויים להיות חצאי הגמר והגמרים האיזוריים. אם שחקן עוזב את המתחם מסיבות מאושרות, הוא צריך לעבור ארבעה ימי בידוד בחזרה.

אנתוני טוליבר מהגריזליס (שהוא גם הגזבר של ארגון השחקנים) מציע כי למתחם תכנס גם קבוצה של שחקנים חופשיים, כדי שיוכלו להחליף שחקנים שיתגלו כחיוביים לקורונה בבועה

מרווין באגלי מהקינגס אומר שהוסיף 5 ק"ג (שרירים) מתוך הבנה שהוא צפוי לשחק יותר סנטר, גם רוי האצ'ימורה הוסיף משקל דומה.

ווג' מתאר את הזכייה של סלובניה ביורובאסקט 2017 כאחת שהובלה ע"י לוקה דונצ'יץ'. לגוראן דראגיץ' (שזכה ב-MVP של אותה תחרות) יש השגות

קאריס לאוורט מהנטס עם תסרוקת חדשה

יוסוף נורקיץ' מהבלייזרס אומר כי הוא בריא לחלוטין

אוסטין ריברס אומר כי יש הסכמה בין דאנטוני, הארדן, ווסטברוק ושאר הקבוצה כי הקבוצה צריכה לשחק מהר עם הנעת כדור

ג'יי ג'יי רדיק: "אנחנו צריכים לשחק כדורסל כי זה הדבר הנכון לעשות, אבל יש לנו אפס רמת נוחות. אני יודע שהליגה והארגון עשו הכל כדי ליצור את הסביבה הזו עבורנו, ואנחנו הולכים לעשות כל מה שאנחנו יכולים, אבל יש כ"כ הרבה דברים שקורים סביב עכשיו"

התשובה המלאה

לפוסט זה מצורף – קמבה ווקר

https://bleacherreport.com/articles/2898322-kembas-shot-has-finally-come