עדכונים ו-61 יום שהם 8 שבועות ו-5 ימים לתחילת העונה.
ג'יימס הארדן על הפסד ה-MVP שלו: "הייתה לי עונה היסטורית, גם אחרי שאלך הם ידברו על מה שעשיתי." בתגובה לאמירה של המראיין כי זה הכל פוליטיקה ענה: "אני חושב אותו דבר שאתה חושב". כשנשאל האם התעצבן על כך שיאניס לקח את התואר, ענה: "זה לא בשליטתי. ברגע שהתקשורת יוצרת איזשהו נראטיב סביב מישהו מתחילת העונה, הם רצים איתו עד סוף העונה. אני לא רוצה להיכנס לפרטים, אני התעסקתי רק במה שאני יכול לשלוט בו".
נבחרת ארה"ב מנצחת את אוסטרליה במשחק ידידות, 102-86. קמבה ווקר עם 23 הוביל את הקבוצה, מיילס טרנר הוסיף 15 נק' ו-14 ריב'. פאטי מילס קלע 19 לאוסטרליה.
דיארון פוקס: "אני לא רוצה להיות בשוק גדול. אחרי שנה שעברה, היה באז בסקרמנטו סביב הקבוצה. כולם בסקרמנטו הם אוהדי הקינגס. אם נגיע לפלייאוף, או אם נהיה מועמדים לאליפות, כל העיר הולכת להשתגע. זה ההבדל בין שוק גדול לשוק קטן". מאמנו של פוקס טוען כי השחקן יגיע לשנה הבאה מהיר יותר וחזק יותר.
סערת הדאבל-טים על דווין בוקר (פרטים בעדכונים קודמים) ממשיכה להתסיס את שחקני הליגה. הפעם קווין דוראנט גם החליט להתערב לטובתו של בוקר
https://twitter.com/KDTrey5/status/1164296463184039936
וגם ענה לעקיצה קטנה מצידו של אנדרה איגודלה
https://twitter.com/KDTrey5/status/1164304878685978625
דמיאן לילארד על סופר-טימס: "אם הייתי הולך לשחק עם עוד שלושה כוכבים אחרים, היינו מנצחים, אבל אבל איפה האתגר או הכיף בזה?"
צ'ונסי בילאפס יהיה הפרשן של הקליפרס השנה.
לפוסט זה מצורף – בוב קוזי. לכבוד ספרו החדש, מדבר על גזענות וביל ראסל
https://www.espn.com/…/bob-cousy-reflects-race-making-amend…