עדכונים ונחים

OG אנונובי עבר ניתוח חירום להסרת תוספתן. אנונובי בחוץ ללא הגבלת זמן. לא אמור לפגוע בראפטורס נגד אורלנדו.

בצד של אורלנדו, ג'ונתן אייזק יצא מפרוטוקול זעזוע המוח. ווצ'ביץ' החלים מהמחלה שהשביתה אותו במשחק האחרון של העונה. שניהם כשירים למשחק הראשון.

ג'ואל אמביד נשאל האם ישחק במשחק הראשון נגד ברוקלין וענה שאין לו מושג. אמביד סובל מכאבים בברך שמאל ולא שותף בשני המשחקים האחרונים של פילדלפיה העונה.

גם פול ג'ורג' יום ליום עם הפציעה בכתף. בילי דונובן לא יודע אם ג'ורג' יהיה זמין למשחק הראשון

הליגה ביטלה את העבירה הטכנית ה-16 של דוראנט מהמשחק נגד ממפיס. דוראנט התנגש בשופט וקיבל עבירה טכנית. מכיוון שזה היה המשחק האחרון של העונה והטכניות מתאפסות בפלייאוף, לא הייתה צפויה השעיה, אבל הליגה חסכה לדוראנט את הקנס.

כפי שדיווחנו אתמול – ממפיס פיטרה את ג'י בי ביקרסטאף, והפכה את כריס וולאס ה-GM לסקאוט. ג'ייסון וקסלר קודם לנשיא הקבוצה וזאק קליימן יהיה אחראי על החלטות כדורסל יום-יומיות.

קליבלנד ולארי דרו נפרדו. לדרו לא היה חוזה, והפרידה הייתה הדדית. לפי השמועות קליבלנד מחפשת את המאמן הבא שלה במכללות.

מייק קונלי הבהיר בראיון יציאה שלו בממפיס שהוא רוצה לשחק בקונטנדרית בעונה הבאה, ואינו מעוניין לעבור עוד ריבילד.

ג'ף טיג מצטרף לסי ג'י מיילס ומרווין וויליאמס שהודיעו אתמול שישארו בחוזה שלהם. טיג ישאר במינסוטה ויקבל 19 מליון דולר. גם קנת' בייזמור בוחר להשאר בחוזה. אטלנטה תצטרך לשלם לו 19.2 מליון דולר בעונה הבאה.

הפייסרס הגיעו להסכם עם עיריית אינדיאנפוליס, יקבלו 300 מיליון לאולם חדש וישארו בעיר לעוד 25 שנה.

דאלאס רוצה להחזיר את דוויט פאוול. לפאוול יש אופציית שחקן בשווי 10.2 מליון דולר, ואולי יוותר עליה כיוון שיוכל לקבל סכום דומה בשוק החופשי לחוזה ארוך טווח. למי שמתפלא רק נזכיר ש-10.2 מליון דולר זה המיד לוול החדש.

שחקני מיכללות שהכריזו לדראפט: קאם רדיש (דיוק, סמול פורוורד, 2.03), קווין פורטר ג'וניור (USC, גארד, 1.98), טיילר הרו (קנטאקי, גארד, 1.95), אנדרו ממברד (פלורידה, רכז, 1.95), קוונטין גריימס (קנזס, גארד, 1.95), מפיונדו קמבנגלה (פלורידה סטייט, פאוור פורוורד, 2.10), KZ אוקאפלה (סטנפורד, סמול פורוורד, 2.07),

מרכוס הווארד (רכז) לעומתם יחזור למרקט לעונה רביעית.

כריס פול חותם עם לייב PD – חברת הפקות בתור מפיק ויוצר תוכן לטלוויזיה.

https://www.hollywoodreporter.com/live-feed/nba-star-chris-paul-signs-deal-live-pd-producer-1201178

מסתבר שהמקרה של ביבי לא יגיע לבית משפט. לכל מי שקופץ נזכיר שאנחנו בכדורסל, ומדברים כמובן על מייק ביבי שהואשם בהטרדה מינית. אז אם אתם נכנסים ליאהו ורואים את הכותרת ביבי לא יתבע, תמשיכו לקרוא.

ESPN חשפה וידאו של דרק רוז על הטרייד שהעביר אותו משיקגו לניו יורק

Derrick Rose breaks down hearing about the Knicks trading for him

Derrick Rose broke down the moment he found out he was traded from his hometown Chicago Bulls to the New York Knicks. (via Stadium)

Posted by ESPN on Thursday, April 11, 2019

כמה תזכורות לגבי הפעילויות שלנו:

פודקאסט סיכום עונה עם אלעד זאבי: http://orangeball.co.il/pod2518-19/

פודקאסט תחזיות לסיבוב הראשון: http://orangeball.co.il/pod2618-19/

אתגר הפלייאוף: https://forms.gle/jvUwfJNFCZAPWa1Y9

לכו למלא!

ותבואו לפגוש אותנו בראשון באירוע צפיה משותפת: https://www.facebook.com/events/364164530867248/

תנוחו – הולכים להיות חודשיים קשים 🙂

אבל אם בכל זאת ממש משעמם לכם –
 
23:15 – הגרלת שוברי השיוויון בלוטרי בהנחיית עירית ענבי (או מישהו שה-NBA יביא)
 
0:15 – מסיבת עיתונאים עם אדם סילבר אחרי ישיבה של בעלי הקבוצות

לפוסט זה מצורף: הפרק הראשון של GOZ מציג את סאגת ג'ימי באטלר ומינסוטה הרבה דם.