ג'ימי באטלר פותח את הופעת הבכורה שלו במדי פילדלפיה עם הפסד חוץ לאורלנדו.

זה סל הבכורה שלו במדי הסיקסרס:

פילי הובילו בסיום הרבע הראשון 30-27 בהובלת אמביד ש"התחפש" לסטף קארי וצלף 3 שלשות:

ברבע השני אורלנדו נכנסו למשחק ולקחו את היתרון בהובלת ווצ'ביץ', שקלע 19 נקודות בחצי הראשון.

במחצית, 53-52 למג'יק.

ברבע השלישי פילדלפיה נכנסה למומנטום וברחה לאורלנדו.
הנעת כדור יפה בהתקפה של שחקני הספסל  סידרה לפולץ לייאפ יפה ולפילדלפיה יתרון 5 :

 

הרבע נגמר ביתרון 87-76 לפילי, במה שנראה כמשחק שנמצא בידיים של הסיקסרס.

אך אורלנדו לא אמרה נואש ובזכות רבע רביעי של 35-19 לזכותה, הצליחה לגנוב את המשחק.

לאחר 2 סלים של צ'אנדלר ואמביד, בפיגור 92-76, אורלנדו ביצעה ריצה של 15-0 , כאשר מצד אחד אייזק עם חסימה ענקית על אמביד , ומהצד השני שלשה של רוס במתפרצת מרימה את הקהל מהרגליים, וחותמת מומנטום מדהים של המג'יק.
פילדלפיה עוד חזרה למשחק הרבה בזכות צ'אנדלר שהיה מצויין במחצית השנייה, ושלשה של מוסקלה מעלה את פילי ליתרון 3.
פורנייה ווצ'ביץ (מהקו) וגורדון מחזירים לאורלנדו את היתרון, ושתי זריקות עונשין מוצלחות של בן סימונס משוות את המשחק ל- 106-106 , 52 שניות לסיום.
שתי הקבוצות הצליחו לאבד כדור בהתקפות הבאות כאשר פורנייה עם איבוד כדור ורדיק עם עבירת תוקף.
רוס מקבל את הכדור להתקפה אחרונה של אורלנדו, ולאחר פיק אנד רול עם ווצ'ביץ' קובר שלשה ענקית ומעלה את אורלנדו ליתרון 3, 8 שניות לסיום:

פילדלפיה חיפשה כמובן את רדיק לשלשת שיוויון אבל רדיק עם איבוד כדור נוסף כאשר הרגל שלו נמצאת בבירור על קו החוץ בזמן שהוא מכדרר.

2 זריקות עונשין מוצלחות של ווצ'ביץ' חותמות את הניצחון של אורלנדו , 111-106.

את המנצחים הוביל  ווצ'ביץ' עם 30 נקודות 8 ריבאונדים ו- 2 חטיפות, גורדון עם 17,6,6 ו- 2 חסימות, רוס שהיה מצויין בקלאץ' עם 15 נקודות ו- 7 ריבאונדים וסימונס עם 12 מהספסל.

את פילי הוביל רדיק עם 22 ו- 6 אסיסטים אך גם 4 איבודים (2 מהם כאמור קריטיים), אמביד עם טריפל דאבל ראשון בקריירה עם 19 נקודות (4-7 לשלוש) 13 ריבאונדים, 10 אסיסטים ו- 2 חסימות.
צ'אנדלר עם 14 , באטלר בבכורה בפילי קלע 14 נקודות במשחק יחסית אנמי מצידו, וסימונס עם 9 נקודות ו- 6 אסיסטים במשחק עוד יותר אנמי מצידו.